Këtu, ju mund të dëgjoni predikimet e kishës. Nëse ne po ndjekim një seri mësimesh, për shembull ‘Zanafilla’, dhe s’ishit në kishë atë javë, duke dëgjuar predikimet këtu mund të jetë shumë e dobishme për ju.

Duke dëgjuar predikimet në internet, nuk ka të njëjtën vlerë që ka kur vini në kishë. Ju lutemi, në qoftë se keni mundësi të vini në kishë, ju duhet të vini. Ejani, mblidhuni bashkë me ne, për të adhuruar Zotin Jezus si një trup dhe me një frymë.

Active filter: Preacher: Odise Pollo (x)
Date: 2018 (1), 2019 (1)

Subscribe to Podcast

Subscribe to full podcast All sermons
iTunesOther
Subscribe to custom podcast Filtered sermons
iTunesOther

Sermons (2)

Danieli 1:1-21 Edukimi i Danielit dhe i te rinjve te tjere hebrenj ne oborrin e Nebukadnetsarit.
(Part of the Predikime Tek series).
Preached by Odise Pollo on 26/05/2019 (Shërbesa të Dielën).
1 Mbreterve 21:1-29 Ashabi vret Nabothin
(Part of the Predikime Tek series).
Preached by Odise Pollo on 02/12/2018 (Shërbesa të Dielën).
Powered by Sermon Browser