Këtu, ju mund të dëgjoni predikimet e kishës. Nëse ne po ndjekim një seri mësimesh, për shembull ‘Zanafilla’, dhe s’ishit në kishë atë javë, duke dëgjuar predikimet këtu mund të jetë shumë e dobishme për ju.

Duke dëgjuar predikimet në internet, nuk ka të njëjtën vlerë që ka kur vini në kishë. Ju lutemi, në qoftë se keni mundësi të vini në kishë, ju duhet të vini. Ejani, mblidhuni bashkë me ne, për të adhuruar Zotin Jezus si një trup dhe me një frymë.

Active filter: Service: Shërbesa të Dielën (x) , Series: Veprat e apostujve (x)
Preacher: James Clarke (7), Petrit Korbeci (7).
Date: 2018 (8), 2019 (6)

Subscribe to Podcast

Subscribe to full podcast All sermons
iTunesOther
Subscribe to custom podcast Filtered sermons
iTunesOther

Sermons (14)

Veprat e apostujve 8:26-40 Filipi dhe eunuku etiopas
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by James Clarke on 03/03/2019 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 8:1-25 Simon magjistari
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by Petrit Korbeci on 24/02/2019 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 6:8-7:60
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by Petrit Korbeci on 03/02/2019 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 6:1-7
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by James Clarke on 27/01/2019 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 5:33-42
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by Petrit Korbeci on 20/01/2019 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 5:12-33
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by James Clarke on 13/01/2019 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 4:8-31
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by James Clarke on 16/12/2018 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 4:1-21
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by Petrit Korbeci on 25/11/2018 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 3:19-26
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by Petrit Korbeci on 18/11/2018 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 3:1-18
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by James Clarke on 11/11/2018 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 2:14-41
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by James Clarke on 28/10/2018 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 2:1-21
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by Petrit Korbeci on 21/10/2018 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 1:15-26
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by James Clarke on 14/10/2018 (Shërbesa të Dielën).
Veprat e apostujve 1:1-14
(Part of the Veprat e apostujve series).
Preached by Petrit Korbeci on 07/10/2018 (Shërbesa të Dielën).
Powered by Sermon Browser